Ons bedrijf

Door logistieke en servicegerichte maatwerkoplossingen te bieden, streeft TCC er naar om binnen haar marktsegment toonaangevend te zijn. Wij zijn van mening dat door voortdurend met onze relaties mee te denken en te toetsen waar de behoeften ligt, de kwaliteit van de dienstverlening continu verbetert. Het creëren van een integere en langdurige relatie met organisaties, die zich bij ons thuis voelen, is hierbij ons speerpunt. Op deze manier ontwikkelt TCC zich tot een kwalitatief hoogwaardige, uiterst betrouwbare en zeer servicegerichte partner voor het groot-, midden- en kleinbedrijf op logistiek gebied.

Logistieke dienstverlening is mensenwerk en succes wordt behaald dankzij gemotiveerd en deskundig personeel. Het creëren van een professionele werkomgeving en aandacht voor persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers zijn hierin vanzelfsprekend. Dankzij onze ambitieuze instelling, hoogwaardig materieel en de meest moderne ICT- en communicatiemiddelen onderscheid TCC zich van haar concurrenten.

Wij focussen ons op onze positie als allround logistiek dienstverlener met een aantrekkelijke ligging op steenworp afstand van de levensader van Nederland, namelijk Schiphol. Vanuit ons hoofdkantoor zien wij de vliegtuigen letterlijk opstijgen. Vanaf deze centrale locatie bedienen wij de Nederlandse markt. Daarnaast zijn wij door middel van onze strategische partners en lokale netwerken tevens in alle andere landen van Europa uitstekend vertegenwoordigd.

 

Onze missie

Delivering Excellent Service

Onze kernwaarden

Proactief

Wij reageren niet op gebeurtenissen, maar wij ondernemen actie voordat er iets gebeurt. Wij nemen initiatief en anticiperen op kansen en bedreigingen. Wij zijn betrokken en denken na over hoe wij onze relaties verder kunnen helpen. Wij kijken vooruit en handelen toekomstgericht.

Klant- en servicegericht

Wij onderzoeken de wensen en behoeften van onze relaties en handelen hiernaar. Bij TCC doen wij graag dat stapje extra en zijn wij pas tevreden als onze relaties tevreden zijn.

Professioneel

Deze kernwaarde staat voor expertise en deskundigheid. Bij TCC beschikken wij over de 'know how' om de beste kwaliteit te leveren. Wij onderhouden onze kennis met ervaren, gespecialiseerde en goed opgeleide medewerkers. Wij voeren onze dienstverlening op een hoog kwaliteitsniveau uit.

Ambitieus

Wij zijn ijverig, staan nooit stil en zijn gericht op vooruitgang. Wij zijn gedreven om al onze kennis en kunde in te zetten en om daar waar nodig kennis te halen en te delen. Wij blijven ons hierdoor continu ontwikkelen en verbeteren.

Representatief

Wij begrijpen de toegevoegde waarde van een verzorgde uitstraling. Daarom blijven wij investeren in ons wagenpark, bedrijfskleding en andere toebehoren om altijd representatief voor de dag te komen en de beste indruk achter te laten.

Kwaliteitsgericht

Wij stellen hoge eisen aan de kwaliteit van ons eigen werk. Het zorgvuldig, betrouwbaar en aandachtig uitvoeren van taken om fouten te voorkomen, met continu oog voor verbetering en innovatie is daarbij voor ons vanzelfsprekend.