Verpakken & Labelen

Door uw zending goed voor te bereiden op het transport, zorgt u ervoor dat uw zending veilig, snel en onbeschadigd aankomt op de plaats van bestemming. Dit houdt in dat u ervoor zorgt dat u het juiste verpakkingsmateriaal en labels gebruikt en dat het van goede kwaliteit is. Onjuiste en/of slechte verpakkingen brengen uw goederen, onze medewerkers en andere zendingen in gevaar. Het op de juiste manier verpakken en labelen blijft altijd de verantwoordelijheid van de verzender. Ook hebben onze medewerkers het recht om de verpakking af te wijzen als zij deze als onvoldoende beschouwen.

Documenten

Of u nu belangrijke documenten, het koopcontract voor uw nieuwe huis of dossiers verstuurt, TCC heeft altijd de juiste verpakking. Ons verzendadvies voor documenten is afhankelijk van het gewicht, formaat en de hoeveelheid documenten die u verzendt.

Dozen en Pakketten

Zorg ervoor dat de dozen die u gaat gebruiken voor verzenden stevig zijn en in topconditie verkeren. Kies voor kwaliteit!

Pallets

Zorg ervoor dat de pallets die u gaat gebruiken stevig zijn en in topconditie verkeren. Kies voor kwaliteit!

Verzendlabel / Vrachtbrief

Om uw zending probleemloos van A naar B te versturen is het van belang dat u uw zending altijd voorziet van een verzendlabel of vrachtbrief.

Handling labels / behandelingsetiketten

Handling labels of behandelingsetiketten laten aan iedereen die uw pakket in handen krijgt zien hoe het pakket behandeld moet worden.