Aanvullende handelingen

Niet-stapelbare zendingen

Het verzenden van zendingen die niet gestapeld mogen of kunnen worden is voor ons geen enkel probleem. Wij begrijpen hoe belangrijk het is dat uw zending in perfecte conditie bij de ontvanger aankomst. Wanneer u een zending heeft die niet gestapeld kan en/of mag worden belasten wij u een toeslag om de aanvullende verwerkingskosten te dekken.

Buitenmaatse afmetingen

Wij hebben voor iedere zending een oplossing. Ook voor lange zendingen of zendingen met een grote omtrek. Binnen Europa kunnen wij zelfs naar de meeste bestemmingen zonder enig probleem pakketten van 4 meter lang versturen.

Wel wordt er een lengte toeslag in rekening gebracht wanneer u een zending verstuurd via één van onze Express Services. Deze toeslag wordt belast wanneer uw zending één van de onderstaande afmetingen overschrijdt: Express: 120x80x80 cm / Economy Express: 240x120x180 cm.

Manuele verwerking

Wanneer u een Express zending verzend die niet via ons netwerk verwerkt kan worden aan de hand van automatische transportsystemen geldt er een toeslag voor manuele verwerking.

Adrescorrectie

Wanneer een zending met een verkeerd of onvolledig afleveradres door de afzender wordt aangeboden waardoor de zending niet kan worden afgeleverd, of wanneer het adres na verzending toch nog moet worden gewijzigd in een ander afleveradres, dan lossen wij het voor u op en ondernemen actie zodat uw zending alsnog zo snel mogelijk wordt afgeleverd. Er kan hiervoor een toeslag in rekening worden gebracht om onze gemaakte kosten hiervoor te dekken.

Vooraf de chauffeursgegevens

Heeft u een zending waarvoor u vooraf van ons de chauffeursgegevens nodig hebt? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Papieren afleverbevesiting getekend retour

Heeft u een papieren afleverbevesiting nodig als bewijs van ontvangst? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.